Over ons

Inner beauty is your job. We do the rest

Kats kapper Ridderkerk

Onze visie

We realiseren ons dat jouw haar jouw visitekaartje is en dat jij je er elke dag goed bij moet voelen. Naast de bekende persoonlijke aandacht is het succes van Kats en Kats kappers al bijna 100 jaar gebaseerd op aandacht voor de details - de vele details die het voor jou net even beter maken.

Kats beste kapper Ridderkerk voor Kats beste kapper Ridderkerk na

al 90 jaar

maken we het verschil

Kats en Kats kappers biedt een scala aan kapsels en styling. Of je nu een eenvoudig model, een klassiek model of een trendy look wilt, ons team van zeer bekwame en ervaren stylisten fixen het voor je.

Al 90 jaar

weten onze klanten ons te vinden.

Kats en Kats kappers is niet bepaald een eendagsvlieg. Al bijna 100 jaar loopt de bekende kappersfamilie Kats voorop in het Zuid-Hollandse kappersgilde. De nieuwste technieken, vakmanschap, persoonlijke aandacht en oog voor detail, gaat hier hand in hand.

Oma Kats

Oma Kats trok in 1930 de stoute schoenen aan en startte haar eigen kapsalon in Rotterdam. In 1948 verhuisde ze naar de Oudedijk in Rotterdam. Ze stond bekend om haar persoonlijke aanpak en oog voor detail wat zorgde voor veel aanloop.

Kats en Kats

Frans en Cock Kats begonnen met een salon in de Weteringenstraat in Rotterdam. In 1975 verhuisden ze terug naar de Oudedijk in Rotterdam. En in 1998 openden ze een tweede salon in de Ridderhof te Ridderkerk, samen met hun zoon Serge.

Serge Kats

In 2017 gingen Frans en Cock met een welverdiend pensioen en ging hun zoon Serge alleen verder. Hij kreeg het kappersvak met de paplepel ingegoten en bracht een nieuwe wind. Hij wilde zijn aandacht op één salon richten en koos bewust voor Ridderkerk.

Voel je welkom

bij Kats & Kats kappers

De koffie staat klaar

Maak snel een afspraak. Gewoon online.

Zondag gesloten
Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 uur tot 17:30 uur
Woensdag 09:00 uur tot 17:30 uur
Donderdag 09:00 uur tot 17:30 uur
Vrijdag 09:00 uur tot 20:00 uur
Zaterdag 08:00 uur tot 16:00 uur